Erzsébet tér

 ... nem szeretne több lenni, mint ígéret a jelenben élő fiataloktól. Ígéret a törekvésre, a munkára, a szeretetre, emberségre, amikkel felvértezve egy valódi és élhető közösséget teremthetünk magunk körül. Így válik ez a pihenő, közösségteremtő befogadó hely konkrét tetté, egy lépéssé ezen az úton. Hisszük, hogy ez a mód és az erőfeszítés értékes és fontos állomás, valami olyan változást jelez, amivel végül mind közelebb kerülünk egymáshoz. 

Foglalj helyet ember, válassz egy kontinenst magadnak, gondolkozz, épülj és találkozz úgy másokkal, mint önmagaddal. De úgy állj föl pihenésedből, ahogyan mi ide ezeket a felületeket kidolgoztuk Neked szeretettel, teli energiával, buzgalommal, izgalommal, vágyakozással és komoly elhatározással. Így teremtesz majd Te is megnyugvó pontot azok számára, akik Téged körülvesznek. 

Egyetlen szabály van, melyet bármely végén is legyél a földnek, emberségedből fakadóan be kell tartanod! Ez pedig az Aranyszabály, amelyet a világ minden kultúrája ismer: "Amint akarjátok, hogy az emberek veletek cselekedjenek, ti is akképpen cselekedjetek azokkal." Nem mai gondolat, így annál inkább nehéz betartani. Életed minden szakaszában, ETAPjában tegyél tanúságot önmagadról. Így az öröm mindenkihez egyre jobban fog ragaszkodni, és életeddel viszed hírét ennek a kedves helynek: az "Egyetemes Testvériség és Aranyszabály Placc"-nak. 

 

További képek: