Rólunk

A giacotti cég innovatív megoldásokat kínáljon a látszóbeton széleskörû alkalmazására az építészet és belsôépítészet minden területén. Az alapítók szándéka, hogy minôségi, a nemzetközi porondon is versenyképes, mégis elérhetô árú beton termékekkel szerepeljenek a piacon, s olyan területeken is elfogadottá tegyék ennek az anyagnak alkalmazását, ahol annak jelenléte még nem terjedt el. „Feladatunknak érezzük, hogy megmutassuk, hogy a beton felhasználásával olyan elképzelések valósíthatók meg, amelyek exkluzívitásuknak köszönhetôen a luxus érzetével ajándékoznak meg, ugyanakkor mindenki számára elérhetôk.”  A Concrete by Giacott hosszútávú elképzelései között sorozattermékek, többek között bútorok piacra vitele is szerepel.A durva és finom, nehéz és légies, rideg és meleg ambivalens harmóniája, az ellentétek tökéletes összhangja jellemzi számunkra ezt az anyagot. 
Agresszív érzékenységének köszönhetően, a legfinomabb és a leglágyabb felületek, tárgyak készíthetőek belőle.

Az építészetben-legyen az külső vagy belső - nincs még egy ilyen anyag, mely szinte minden területen megállja a helyét, ebből kifolyólag cégünk tevékenységi köre, kínálata is sokrétű. Az extrém burkolatoktól a 3D-s falpaneleken keresztül a legbonyolultabb formákig bármit elkészítünk köszönhetően a magas fokú zsaluzástechnológiánknak.

Lehetőséget nyújtunk mindenki számára, hogy alkotóvá váljon általunk, manufaktúra jelleggel kivitelezünk egyedi ötleteket is.  Az innovatív és progresszív technológiai fejlesztéseink egyaránt lehetővé teszik az ipari mennyiségű kivitelezések vállalását.
Feladatunknak érezzük, megmutatni azt, hogy a beton egy olyan magas színvonalú luxus, amely mindenki számára elérhető lehet.