Kültéri burkoltatok

A kert nem csupán egy ingatlan szűkebb környezete, hanem otthonunk szerves folytatása. Napjainkban egy modern ház külső tere is a lakással megegyező minőséget, stílust hivatott képviselni. A tökéletes összhang elérése érdekében a külső munkálatokat is érdemes előre megtervezni, megterveztetni, hiszen nem mindegy, hogy egy luxuslakásból kilépve, milyen összkép tárul elénk.

A beton kültéri burkolatként való alkalmazása sokkal több lehetőséget rejt magában, mint azt elsőre gondolnánk. Az előre gyártott, egysíkú térkövek világa helyett olyan egyedi lehetőségeket kínálunk, melyek időtállóságuk mellett a rendkívül sokrétű formatervezési megoldásokat is magában hordoz, felkínálva egyedi „utakat”.
Olyan különleges lapformákat is készíthetünk, melyek maximálisan illeszkednek egy megálmodott koncepcióhoz vagy formabontó, dekoratív lépcsőrendszereket alakíthat ki. Így minden kertnek egészen egyéni hangulatot kölcsönözhetünk, nem megfeledkezve a széles színskáláról sem.

Mivel a beton alapanyagát– többek közt - természetes anyagok alkotják, az elkészült beton termékek a későbbiek folyamán ennek megfelelően, természetes módon „viselkednek” környezetükben. Térfogatuk a külső hőmérsékleti hatások függvényében minimálisan változik, felszínük az idővel érik, patinásodik. Bátran alkalmazhatjuk a kert bármely részén.
Nem lehet másodlagos szempont az sem, hogy milyen burkolatot kap a medence széle, milyen a párkány, a kerti lámpa, a sütő, a kerti bútorok látványa és kényelme. A modern épületek minimalista világába illeszkedve tökéletes felületeket képezhetünk a beton segítségével. Az általunk készített dekorbeton burkolatok megfelelő alapozással nem csak gyalogosok által használt területeken alkalmazható.